ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Ζούμε μια… λούπα – Με νοοτροπία loser ο Παναθηναϊκός, άρρωστη η εικόνα της ομάδας»

Στο χθεσινό νέο «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης.

Πετρίδης: «Ζούμε μια… λούπα - Με νοοτροπία loser ο Παναθηναϊκός, άρρωστη η εικόνα της ομάδας»

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε η ομάδα συνεχίζει να έχει, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, «εικόνα, που προκαλεί μεγάλη απογοήτευση και θλίψη». Και πρόσθεσε: «Μπαίνει μέσα στα παιχνίδια σαν να… πηγαίνει εκδρομή, βόλτα για φιλικό. Έχει νοοτροπία loser. ”Να παίξουμε απλά για να μη διασυρθούμε”. Και ευτυχώς χθες, που η Ρεάλ δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη».

Υπογράμμισε, δε, για άλλη μια φορά ότι «ο Ράντονιτς δεν εμπνέει τους παίκτες» και σημείωσε ότι «δεν αποκλείεται μετά την Μπασκόνια να έχουμε εξελίξεις», στο θέμα προπονητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.