ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου

Θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε κίνηση από την ελεύθερη αγορά παικτών;

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου

Θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε κίνηση από την ελεύθερη αγορά παικτών;

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με το τριφύλλι να βάζει στο ρόστερ του τρεις ποδοσφαιριστές και να δίνει έναν δανεικό. Εντάχθηκαν στην ομάδα ο Πούχατς με τη μορφή δανεισμού και οι Κλεϊνχέισλερ και Μαντσίνι με μεταγραφή, ενώ ο Γιερεμέγιεφ δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό. Το μεγάλο ερώτημα, πλέον, είναι αν οι “πράσινοι” θα κινηθούν για απόκτηση ποδοσφαιριστή από την ελεύθερη αγορά.

Κάθε ομάδα μπορεί να πάρει παίκτη ελεύθερο μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει έτοιμους παίκτες και θεωρείται σχεδόν απίθανο να στραφεί στην αγορά των ελεύθερων. Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά και να το αποκλείσει 100%. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο και να υπάρξει ανατροπή, θα πρέπει να βρεθεί κάτι το εξαιρετικό για τον Σέρβο προπονητή. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.