ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Θέλει Άντριους η Βενέτσια – Σε διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι ο παίκτης

Η Βενέτσια θέλει τον Άντριους, με τον παίκτη να ζητάει όλο το συμβόλαιο του από τον Παναθηναϊκό για να αποχωρήσει.

Παναθηναϊκός: Θέλει Άντριους η Βενέτσια - Σε διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι ο παίκτης

Πιθανό είναι να ολοκληρωθεί η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Άντριους.

Η Βενέτσια έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της, με τους πράσινους φυσικά να θέλουν να τον παραχωρήσουν. Αυτή τη στιγμή βέβαια το θέμα είναι πως ο Άντριους θέλει να πάρει όλο το ποσό που ορίζει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να αποχωρήσει!

Με λίγα λόγια θέλει να πάρει χρήματα και από την Βενέτσια που θα αγωνιστεί και από τον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του προκειμένου να βρεθεί η… χρυσή τομή.

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 132.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ