ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Να παίξουμε κόντρα στην Μπασκόνια όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις»

Ολα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια.

Ράντονιτς: «Να παίξουμε κόντρα στην Μπασκόνια όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις»

Ολα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομαδα οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την  Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.