ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ματς υψηλών απαιτήσεων κόντρα στη Μπασκόνια

Εκτός έδρας δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, που τίθεται αντιμέτωπος με τη Μπασκόνια (21:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) σε μια ακόμα αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: Ματς υψηλών απαιτήσεων κόντρα στη Μπασκόνια

Το εμπόδιο της Μπασκόνια καλείται να ξεπεράσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για την τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα με την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» μετά από την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, την περασμένη Τετάρτη, θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο και να επιστρέψουν φυσικά στις νίκες που είναι το ζητούμενο. Από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχονται ωστόσο και οι Βάσκοι, που μετρούν ρεκόρ 12-10, έναντι 8-14 του «τριφυλλιού».

Στην δύσκολη αναμέτρηση,ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τους Λευτέρη Μαντζούκα, Λευτέρη Μποχωρίδη και Ματέους Πονίτκα. Η Μπασκόνια, από την άλλη, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πιέρια Χένρι, που παραμένει εκτός ομάδας λόγω του θέματος με τον έλεγχο ντόπινγκ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία). Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.