Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ξεπερνάει το εμπόδιο του Εθνικού και πάει… τελικό

Την παρουσία του στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, θέλει να «κλειδώσει» σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τον Εθνικό (15:00, ERT Sports) στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του θεσμού για την υδατοσφαίριση.

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο θα επιδιώξει να πάρει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τον Εθνικό Πειραιώς, στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς του Final 4 στην Πάτρα

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν σε Final 4 Κυπέλλου μετά από 7 χρόνια (2016) και βλέπουν το σημερινό ματς ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν και πάλι σε έναν τελικό, διεκδικώντας έναν τίτλο.

Το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη είναι από μόνο του μεγάλο, ωστόσο τα 115 χρόνια ζωής που συμπληρώνει σήμερα το «τριφύλλι» είναι ένας ακόμα πολύ καλό λόγος προκειμένου οι «πράσινοι» να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου (4/2).

Θυμίζουμε πως το άλλο ζευγάρι, απ’ όπου θα προκύψει ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού είναι αυτό του Ολυμπιακού και του ΝΟ Βουλιαγμένης (21:00).

Exit mobile version