ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές για τα 115α γενέθλια του συλλόγου: «Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»!

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές σε μήνυμά του, αναφέρθηκε στα 115 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Μαλακατές για τα 115α γενέθλια του συλλόγου: «Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»!

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει σήμερα τα 115 χρόνια της ύπαρξής του, με τη «μάνα του Λόχου» όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε, τον Ερασιτέχνη να αναφέρεται στα γενέθλια του ιστορικού συλλόγου και να αφήνουν το μήνυμά τους για το μέλλον.

Ο Τάκης Μαλακατές στο σύντομό μήνυμά του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά στον Μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας, στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ!

Εύχομαι και ελπίζω αυτή τη χρονιά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας, τα όνειρα μας και τα όρια μας που δεν έχουν ταβάνι.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι μαζί ενωμένοι διοίκηση, ομάδες και κόσμος μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όλοι μαζί μπορούμε! Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...