ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πράσινοι μάγκες προκρίθηκαν στον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 6-5 τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ Κυπέλλου πόλο που διεξάγεται στην Πάτρα και πήρε σπουδαία πρόκριση στον τελικό!

Πράσινοι μάγκες προκρίθηκαν στον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ Κυπέλλου πόλο που διεξάγεται στην Πάτρα και πήρε σπουδαία πρόκριση στον τελικό!

Μετά το τελικό του 2015, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί ξανά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών, μετά τη νίκη του κόντρα στον Εθνικό με σκορ 6-5.

Εκεί, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 0-1, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς, Μπέτο 1, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1, Ζωγράφος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...