ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Στη δεύτερη περίοδο κάναμε πολλά λάθη»

Όλα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Ράντονιτς: «Στη δεύτερη περίοδο κάναμε πολλά λάθη»

Για την κακή δεύτερη περίοδο του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα από την Μπασκόνια, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στη δεύτερη περίοδο κάναμε πολλά λάθη και στις δύο πλευρές του παρκέ και χάσαμε τον ρυθμό. Στο ημίχρονο η Μπασκόνια είχε μεγάλο προβάδισμα. Χάσαμε μόνο ένα δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ενέργεια στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν ήταν αρκετό. Και στο τέλος η Μπασκόνια έφτασε στη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Σήμερα παίξαμε με μικρό ροτέισον και θα έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες τους 2 παίκτες και να δούμε μετά και την κατάσταση των Μαντζούκα, Πονίτκα και Μποχωρίδη. Είναι σημαντικό σε αυτό το κομμάτι να δούμε πως θα βάλουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.