ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δείτε πώς να βάλετε τις αλυσίδες χιονιού στο αυτοκίνητό σας (Vid)

Εκτός από το να τις έχετε στο πορτμπαγκάζ, θα πρέπει να ξέρετε και να τις χρησιμοποιήσετε...

Δείτε πώς να βάλετε τις αλυσίδες χιονιού στο αυτοκίνητό σας (Vid)

Υποχρεωτικός είναι από σήμερα ο ανεφοδιασμός των οχημάτων με αλυσίδες χιονιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η τροχαία, θα υπάρχουν και πρόστιμα σε όσους διαπιστωθεί ότι δεν τις έχουν αγοράσει.

Όμως, εκτός από το να έχει κάποιος τις αλυσίδες, θα πρέπει να ξέρει και να τις βάζει.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παρακάτω βίντεο, δείτε πως να βάλετε τις αλυσίδες χιονιού στις ρόδες του ΙΧ σας:

<div style=”position:relative;padding-bottom:56.25%;”> <iframe style=”position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;” allow=”fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; payment” allowfullscreen frameborder=”0″ scrolling=”no” loading=”lazy” referrerpolicy=”unsafe-url” src=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w16ki7mofmj&playlistId=v-cq9l48xh2sk1″ ></iframe> </div><div itemprop=”video” itemscope itemtype=”https://schema.org/VideoObject”> <meta itemprop=”name” content=”Πως μπαίνουν οι αλυσίδες στα αυτοκίνητα ” /> <meta itemprop=”description” content=”Σαββατοκύριακο στις 10.00 Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επιστρέφει στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου. ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ: Ένα ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση, που θα σε κρατήσει! ” /> <meta itemprop=”duration” content=”PT3M11S” /> <meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8wMi8wNC8wOC81Ml8zNl82M2RlMWNkNGYwYWE4LmpwZw==/profile:player-960×540″ /> <meta itemprop=”uploadDate” content=”2023-02-04T08:53:38.000Z” /> <meta itemprop=”embedUrl” content=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w16ki7mofmj&playlistId=v-cq9l48xh2sk1″ /> </div>

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.