ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον Παναθηναϊκό Β΄ ο αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι, Βαλεντίν

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό Β΄, ο αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι, Βαλεντίν.

Στον Παναθηναϊκό Β΄ ο αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι, Βαλεντίν

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Λουίς Σέζαρ Μερλό, οι πράσινοι θα τον πάρουν δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 και μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Όπως τονίζεται ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικά και στη συνέχει να υπογράψει με την δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μερλό:

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Βαλεντίν Μαντσίνι, ένας 19χρονος εξτρέμ, θα παίξει στον Παναθηναϊκό Β. Η Αλντοσίβι το δίνει δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 με οψιόν αγοράς. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.