Ερασιτέχνης

«Καθαρό» τρίποντο στην Σαντορίνη

Τα «φίνα κορίτσια» χωρίς την Ρόγκα επικράτησαν με 3-1 σετ του ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη και πήραν ένα καθαρό τρίποντο.

Το ματς

Στο πρώτο σετ ο ΑΟ Θήρας μπήκε καλύτερα και βρέθηκε στο +6 (15-9). Ωστόσο, κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και βελτιώνοντας τομείς όπως η υποδοχή και το σερβίς μπήκε στην τελική ευθεία του σετ προηγούμενος με 19-20. Οι «πράσινες» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, έκαναν το 22-25 και το 1-0 στα σετ.

Όπως το πρώτο, έτσι και στο δεύτερο σετ, ο ΑΟ Θήρας ξεκίνησε πιο δυνατά και βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ με 16-11. Και πάλι όμως ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να μειώσει και με πολύ καλή μπλοκ άμυνα να ανατρέψει το σκορ, φτάνοντας στο 21-25 και το 0-2 στα σετ.

Παρά τις δύο μεγάλες ανατροπές του Παναθηναϊκού, η ψυχολογία των παικτριών του ΑΟ Θήρας, όχι μόνο δεν κλονίστηκε, αλλά οι γηπεδούχες πείσμωσαν ακόμα περισσότερο στο τρίτο σετ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να τελειώσει το παιχνίδι, ο ΑΟ Θήρα έμενε συνεχώς κοντά στο σκορ και οδεύοντας προς το τέλος προσπέρασε με 19-16. Η Γκρότες έβαλε ξανά μπροστά το «τριφύλλι», αλλά στις λεπτομέρειες η μαχητική Σαντορίνη με 25-23, πήρε το σετ και μείωσε σε 2-1.

Μετά τη μείωση του σκορ στα σετ από τον ΑΟ Θήρας, οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν ένα πολύ ανταγωνιστικό τέταρτο σετ. Από τη μία, ο ΑΟ Θήρας προσπάθησε να βρει λύσεις για να κατακτήσει ακόμη ένα σετ, ενώ οι «πράσινες» κυνήγησαν και την κατάκτηση του τρίτου τους σετ για να τελειώσουν το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε αρχικά το προβάδισμα, με τον ΑΟ Θήρας να απαντά και να περνά μπροστά με δύο πόντους (17-15). Όμως, με ένα επιθετικό σερί, οι φιλοξενούμενες ανέτρεψαν το σκορ και βρέθηκαν στο +3 (17-20), πέντε πόντους πριν το τέλος του σετ. Τρεις πόντοι της Ανθούλη, ένας της Γκρόθες και ένα λάθος της Μερκάδο, διαμόρφωσαν έκλεισαν το σετ με σκορ 19-25 για το τελικό 3-1 στα σετ υπέρ του Παναθηναϊκού.

Τα σετ: 22-25, 21-25, 25-23, 19-25

Exit mobile version