Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Που χρειάζονται αλυσίδες

Αισθητή την «παρουσία» της έχει αρχίσει να κάνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με την Τροχαία να έχει αρχίσει να διακόπτει την κυκλοφορία σε κάποιες περιοχές.

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Τατοϊου – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στην Βαρυμπόμπη, (ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Αγιο Μερκούριο) από την κακοκαιρία.

Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγιο Μερκούριο).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΠΕΟ Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil – πρώην Cyclon) ως τα όρια του νομού Αττικής με το νομό Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000) διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου), από το ύψος του Γ.Σ.N.A. 414 έως τη θέση “Άγιος Πέτρος”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας η κυκλοφορία των οχημάτων στη N.E.O. Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα από την έξοδο Αγ. Στεφάνου ως την έξοδο Καπανδριτίου που διεξάγονταν μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων αποκαταστάθηκε.

Exit mobile version