ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Εισήγηση για αργία ή τηλεργασία τη Δευτέρα – Πιθανόν κλειστά τα σχολεία

Νέα συντονιστική σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη απο τις 11 το πρωί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας - Τι θα συμβεί με την τηλεργασία, αλλά και τα σχολεία.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Εισήγηση για αργία ή τηλεργασία τη Δευτέρα - Πιθανόν κλειστά τα σχολεία

Η ΕΜΥ έχει αναβαθμίσει τις χιονοπτώσεις με πρόβλεψη για μεγάλη χιονόπτωση μετα το απόγευμα και μεγάλα ύψη χιονιού από ψυχικό και πάνω. Στη σύσκεψη που γίνεται τώρα υπάρχει εισήγηση για αργία/τηλεργασια αύριο και κλειστά γραφεία.

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας συμμετέχει αυτή τη στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Λίγο νωρίτερα μίλησε στο ΣΚΑΪ και έκανε έκκληση προς τους πολίτες να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους και να έχουν μαζί τους αλυσίδες. Παράλληλα, είπε ότι όταν υπάρξει νεότερη πρόγνωση από τους μετεωρολόγους, θα ανακοινωθεί τι θα γίνει με το θέμα της τηλεργασίας και των σχολείων. Ήδη έχει γίνει όπως είπε προετοιμασία για το Δημόσιο, σε ότι αφορά τα σχολεία, είπε ότι πιθανόν να μείνουν κλειστά.

Η ΕΜΥ έχει αναβαθμίσει τις χιονοπτώσεις με πρόβλεψη για μεγάλα ύψη χιονιού μετά το απόγευμα, κυρίως από το Ψυχικό και πάνω. Στη σύσκεψη που γίνεται τώρα στην Πολιτική Προστασία θα υπάρξει εισήγηση για αργία ή τηλεργασια αύριο Δευτέρα και κλειστά γραφεία.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.509 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.