ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για το «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Λαμία, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Για το «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός μετά και την ήττα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα την περασμένη Δευτέρα, απώλεσε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν την πρώτη θέση της βαθμολογίας και η νίκη σήμερα στην έδρα του απέναντι στην Λαμία είναι αυτοσκοπός.

Οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Τη νίκη του Παναθηναϊκού τη συναντάμε στο 1.33, ενώ ο «άσος» από ημίχρονο προσφέρεται στο 1.85. Παράλληλα υπάρχουν πλούσιες αποδόσεις και για τα πιθανά τέρματα της αναμέτρησης, με το Over 1,5 γκολ να κυμαίνεται στο 1.42 και το Over 2,5 στο 2.25.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ελκυστικές αποδόσεις συναντούμε και στους υποψήφιους σκόρερ, με τον Σπόραρ να βρίσκεται στο 2.50, τον Ιωαννίδη στο 2.70 και τον Παλάσιος στο 3.30.

Παράλληλα υπάρχει και η διαδικασία «Bet Builder», με την «πράσινη» νίκη το Over 2,5 και πιθανό σκόρερ τον Σπόραρ να έχει συνολική απόδοση 3.95.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...