ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Συσπειρωμένος ο Παναθηναϊκός, θέλει νίκη και καλή εμφάνιση»

Όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο «Απ. Νικολαΐδης».

Νικολογιάννης: «Συσπειρωμένος ο Παναθηναϊκός, θέλει νίκη και καλή εμφάνιση»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία στη Λεωφόρο, για την 21η αγωνιστική της Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για το γήπεδο. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για χιόνια στα βόρεια. Ο κόσμος θα έρθει, ανάλογα με τον καιρό που θα επικρατεί στα μέρη που διαμένει. Στα βόρεια προάστια το έχει στρώσει… Περισσότερο έχει να κάνει με τη μετακίνηση του κόσμου και λιγότερο με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός είναι στη δεύτερη θέση, οπότε από εδώ και στο εξής κυνηγάει σε κάθε ματς τη νίκη. Η νίκη δεν είναι μόνο απαραίτητη, αλλά πρέπει να συνοδεύεται και από μία καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να πάρει μία νίκη και μετά να πάει να τα παίξει όλα για όλα στο ντέρμπι με τον Άρη, όπου η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη και θα υπάρξει συσπείρωση στην ομάδα (μετά την απομάκρυνση του Πάρντιου)», πρόσθεσε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.