ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εντυπωσιακή «πράσινη» γιορτή στα Χανιά! (Vid)

Εντυπωσιακή η γιορτή του συνδέσμου της Θύρας 13 Χανίων για τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Κρήτη.

Εντυπωσιακή «πράσινη» γιορτή στα Χανιά! (Vid)

Τη νύχτα μέρα… έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τον τοπικό σύνδεσμο της Θύρας 13 στα Χανιά, γιορτάζοντας πανηγυρικά την συμπλήρωση τριάντα ετών παρουσίας στην Κρήτη.

Οι «πράσινοι» οπαδοί αφού στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ γυναικών με εντυπωσιακή παρουσία άνω 400 ατόμων, δημιουργήσαν εκρηκτική ατμόσφαιρα και στο λιμάνι της πόλης, με το pyroshow που δημιούργησαν να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ (@eparxia.gate13)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.