ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τον Κολοσσό – Δεν μπόρεσε να «πετάξει» ο Παναθηναϊκός

Δεν μπόρεσε να ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός για τη Ρόδο, λόγω καιρικών συνθηκών.

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τον Κολοσσό - Δεν μπόρεσε να «πετάξει» ο Παναθηναϊκός

Σε διαφορετική ημερομηνία και όχι τη Δευτέρα (6/2), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί ο εκτός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπαρμπάρα» δεν μπόρεσε να φύγει από την Αθήνα αεροπορικώς για το νησί της Ρόδου και έτσι αναμένεται νέα ημερομηνία διεξαγωγής και του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.