ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: «Καλή νίκη για να έχουμε και ανάλογη συνέχεια»

Όλα όσα είπε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λαμία.

Μαντσίνι: «Καλή νίκη για να έχουμε και ανάλογη συνέχεια»

Στην πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ σχολίασε και την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πράγματι ήταν το πρώτο ματς ως βασικός. Θέλαμε τη νίκη και να γυρίσουμε σελίδα και από εκεί και πέρα πιστεύω είναι μία καλή νίκη για να έχουμε μία καλή συνέχεια».

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης: «Σήμερα όντως ξεκίνησα στα δεξιά. Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο. Πάντα κοιτάμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 14.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον Άρη που έρχεται: «Είναι άλλος ένας αγώνας. Τυχαίνει να είναι κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Είμαι επαγγελματίας και θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.