ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Σγουρίδης στo P24: «Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό – Ήταν σημαντικές οι εμπειρίες μας από το Final 4»

O παίκτης του Παναθηναϊκού στο πόλο Δημήτρης Σγουρίδης μίλησε στο panathinaikos24 μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νεαρός περιφερειακός αναφέρθηκε στις εμπειρίες που συνέλεξαν οι συμπαίκτες του από το Final 4 της Πάτρας αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν

Σγουρίδης στo P24: «Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό - Ήταν σημαντικές οι εμπειρίες μας από το Final 4»

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε o Δημήτρης Σγουρίδης:

«Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που συμμετείχαμε στο Final 4 και παίξαμε και στον τελικό, καθώς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα στη σεζόν. Ήταν ένας τελικός ειδικών συνθηκών, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ εμείς από εκεί που παίζαμε πέρυσι να σώσουμε την κατηγορία παίζαμε σε ένα τέτοιο ματς. Μας μένουν μόνο καλές εμπειρίες από το Final 4».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το τμήμα στο μέλλον:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις δίνοντας πλέον το μέγιστο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να έχουμε μια καλή θέση στα playoffs του πρωταθλήματος».

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

«Φεύγει από πάνω μας ένα πολύ μεγάλο άγχος, καθώς από την αρχή της χρονιάς αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος. Πολύ σημαντικό γεγονός το ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε στο πρωτάθλημα γιατί έχει πολύ δρόμο μπροστά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ