ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κολοβέτσιος για τον σεισμό στην Τουρκία: «Επικράτησε μία ταραχή-Δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου»

Την ταραχή που επικράτησε κατά το χτύπημα του εγκέλαδου στην επαρχία Καραμαναράς, περιέγραψε o πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος που πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Κολοβέτσιος για τον σεισμό στην Τουρκία: «Επικράτησε μία ταραχή-Δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου»

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Τουρκία και την Καϊσερίσπορ μίλησε για σεισμική δόνηση μεγάλης διάρκειας, σημειώνοντας ότι επικράτησε πανικός μεταξύ των κατοίκων της πόλης όπου διαμένει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Η διάρκειά του ήταν περίπου 1,5 λεπτό, αλλά είχε και πολλούς μετασεισμούς. Αμέσως όλοι όσοι μέναμε στην πολυκατοικία κατεβήκαμε κάτω. Κάποιοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα για να φύγουν γρήγορα. Επικράτησε μία ταραχή. Απ’ ότι έχω πληροφορηθεί στην πόλη που βρίσκομαι δεν έχουμε κάποιο θύμα.»

Σε ερώτηση για το εάν επικοινώνησε με κάποιον από τους υπόλοιπους Έλληνες που αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα είπε: «Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον Στέλιο Κίτσιου ο οποίος παίζει στην Γκαζιαντέπ, αλλά για καλή του τύχη αυτός είναι ολιγοήμερες διακοπές στην Αττάλεια»

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πηγή: documento.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.