ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κατσουράνης: «Τα ματς πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα» – Τι απάντησε για την ανακοίνωση της ΑΕΚ (vids)

Ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή «Betarades» σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι.

Κατσουράνης: «Τα ματς πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα» - Τι απάντησε για την ανακοίνωση της ΑΕΚ (vids)

Ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή «Betarades» σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι.

Ο Κατσουράνης ανέφερε αρχικά:

«Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα με τα δοκάρια. Δεν ήμουν τερματοφύλακας. Εμένα η άποψή μου είναι πως τα ματς πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει σήμερα, αλλά είναι απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι από μόνη της. Θυμήθηκα τα Γιάννενα που είχαν βγει με σκούπες. Οι καταστάσεις είναι κακές. Να σκάβουν, να μετράνε με μεζούρα. Είναι θέματα οργάνωσης που πρέπει να έχουν λυθεί από πριν. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα.»

Όσον αφορά την θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ εναντίον του, σχολίασε:

«Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ζούμε στην Κίνα, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για εμένα». Και μετά από σχετική ερώτηση αν τον έβαλαν να κάνει προπαγάνδα από την εκπομπή ή από κάποιον άλλον, απάντησε γελώντας πως όχι!»

Πηγή: sportal.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.