ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός κρατάει τον καλύτερο του παίκτη – Πλησίασαν και άλλοι τον Αϊτόρ»

O Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει τους παίκτες που θέλει και αναφέρθηκε στο πως έχουν τα πράγματα με την ανανέωση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός κρατάει τον καλύτερο του παίκτη – Πλησίασαν και άλλοι τον Αϊτόρ»

Το στόρι της επικείμενης ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα και θέμα ημερών, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη είδηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είχα πει από τον Νοέμβριο ότι η ομάδα κρατάει όποιους παίκτες θέλει και αυτό θα γίνει και με τον Αϊτόρ. Όπως έγινε με Ρούμπεν και Σένκεφελντ. Η πρόταση του Παναθηναϊκού κάλυψε απόλυτα τον παίκτη, που είπε αμέσως το ναι, αυτό που εκκρεμούσε ήταν να συμφωνήσει και ο μάνατζερ. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα, αλλά η διάθεση της διοίκησης είναι να τον ικανοποιήσει κι αυτόν και νομίζω ότι είναι θέμα ημέρων να κλείσει και τυπικά το θέμα. Επίσης, να πούμε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει τον καλύτερο του παίκτη στον πρώτο γύρο, η απουσία του οποίου φαίνεται τώρα. Θέλει ακόμα τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να επιστρέψει ο Αϊτόρ πάντως», είπε μεταξύ άλλων.

HIGHLIGHTS