ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Αϊτόρ, το πρόβλημα που εξακολουθεί και η ΑΕΚ που γίνεται Ολυμπιακός!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την σπουδαία ανανέωση του Αϊτόρ, τον προβληματικό Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που ακολουθεί πιστά πρακτικές Ολυμπιακού.

Ο Αϊτόρ, το πρόβλημα που εξακολουθεί και η ΑΕΚ που γίνεται Ολυμπιακός!

Ο Αϊτόρ μένει στον Παναθηναϊκό και είναι το καλύτερο νέο των τελευταίων ημερών, αφού μένει στην ομάδα ο καλύτερος παίκτης του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, που τον γλυκοκοίταζαν και άλλες ομάδες, όχι μόνο του εξωτερικού. Ο Παναθηναϊκός το χειρίστηκε ιδανικά το θέμα και μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν καιρό συμφώνησε με τον παίκτη, που αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Αϊτόρ έπρεπε να μείνει και έμεινε. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έπρεπε να τον κρατήσει και τον κρατάει και ήδη έχει έναν καλό κορμό για τη νέα σεζόν. Και δείχνει την διάθεση και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει σε ομίλους στην Ευρώπη και να είναι ακόμα καλύτερος από φέτος με τον Αϊτόρ υγιή και έτοιμο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τον Οκτώβριο. Ολο αυτό τον καιρό, που ο κόσμος ανησυχούσε τι θα γίνει με τον Αϊτόρ, έλεγα και έγραφα ότι θα ανανεώσει, διότι ήξερα την επιθυμία και των δύο πλευρών και αυτό φάνηκε και στην πράξη.

Ο Παναθηναϊκός παρά τη νίκη επί της Λαμίας έδειξε, ότι δεν είναι καλά. Και αν δεν βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη στη συνέχεια. Και πρώτα από όλα πρέπει να βελτιωθεί ως ομάδα. Ξέραμε μία ομάδα, που ήταν compact, που δύσκολα της έκανες φάση και η Λαμία ήρθε στην Λεωφόρο και έκανε τρεις φάσεις. Ξέραμε μία ομάδα, που είχε αυτοπεποίθηση και ηρεμία στο παιχνίδι της ακόμα και αν δεν κέρδιζε, ακόμα και αν έχανε και έφθανε και στην ανατροπή. Τώρα βλέπουμε μία ομάδα που προηγείται και στη συνέχεια βγάζει έναν φόβο, μήπως δεχθεί το γκολ, φοβάται να σκοράρει, φοβάται να πασάρει. Αυτό πρέπει να αλλάξει χθες, διότι αν δεν αλλάξει ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ελπίζει. Οι παίκτες, που έκαναν αυτό τον πρώτο γύρο, οι ίδιοι είναι συν τους Κλέινχέισλερ, Μαντσίνι, Πούχατς, που δείχνουν, ότι μπορούν να βοηθήσουν. Στο χέρι τους είναι να δείξουν ότι έχουν τα άντερα να αντέξουν στον πρωταθλητισμό και να βγουν νικητές στο τέλος.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάμε λίγο στην ΑΕΚ. Οσο περνάει ο καιρός η ΑΕΚ γίνεται αυτό, που κατηγορούσε τόσα χρόνια και κατηγορούμε, όλοι οι υγιείς φίλοι του ποδοσφαίρου δηλαδή, Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα μέσω του Βάλνερ, η ΑΕΚ στο Περιστέρι βρήκε μία παρατυπία στα δοκάρια(απαράδεκτος ο Ατρόμητος), αλλά ο στόχος της από την πρώτη στιγμή δεν ήταν να διορθωθεί και να γίνει το παιχνίδι, αλλά να το πάρει στα χαρτιά. Αν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι δεν θα έλεγαν δύο παράγοντες της ΑΕΚ στον Μανούχο την ώρα του ελέγχου «τελείωνε, πάμε να φύγουμε».

Ο Ολυμπιακός μετά το πέσιμο οπαδών του σε παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του «κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη» είχε βγει επίσημα και είπε ότι «διδάξαμε ήθος». Η ΑΕΚ μετά την κροτίδα, που έπεσε δίπλα στην εστία του Μπρινιόλι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αντί να ζητήσει ένα συγγνώμη, αντί να καταδικάσει επίσημα το γεγονός, σήμερα είπε ότι η κροτίδα έπεσε 15 μέτρα μακριά. Μάλλον είχαν πρόβλημα με την …μεζούρα και δεν μέτρησαν καλά. Ιδιες πρακτικές, ίδιες μεθοδεύσεις στον βωμό ενός πρωταθλήματος. Ότι κάνει ο Ολυμπιακός, κάνει και η ΑΕΚ, ακόμα και το ύφος των ανακοινώσεων είναι ίδιο…Παναθηναϊκός δεν θα γίνετε ποτέ, μόνο περηφάνια για αυτή την παντελονάτη ομάδα, που ότι κερδίζει το κερδίζει στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.