ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Κολοβετσιος παραχωρούσε δηλώσεις την ώρα του μετασεισμού (Vid)

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος διέκοψε τη συνέντευξη που έδινε σε ελληνικό κανάλι, την ώρα του μετασεισμού.

Ο Κολοβετσιος παραχωρούσε δηλώσεις την ώρα του μετασεισμού (Vid)

Την ώρα που ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος παραχωρούσε δηλώσεις για όσα έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας με τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Τουρκία, έγινε ισχυρός μετασεισμός με αποτέλεσμα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής διέκοψε την σύνδεση.

«Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 04:30 το ξημέρωμα, εγώ τότε κοιμόμουν. Άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Άκουγα τα τζάμια και τα πολύφωτα του σπιτιού μου να τρίζουν. Σηκώθηκα πανικόβλητος. 

Ήταν πολύ τρομακτική στιγμή για μένα. Κοίταξα να πάρω κάποια ρούχα να φορέσω πολύ γρήγορα. Ο κόσμος ήταν πανικόβλητος. Κλαίγανε τα παιδιά, οι μανάδες. Μπαίναν στα αυτοκίνητά τους για να φύγουν γρήγορα από την πόλη. Το μοναδικό που σκέφτεσαι είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι», τόνιζε στο mega o Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή, τώρα που μιλάμε, γίνεται μετασεισμός. Θα χρειαστεί να σας διακόψω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...