ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: “Να τιμωρηθεί η υπαίτια ομάδα, αλλά οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο”

Ο Ντέμης Νικολαϊδης εξέφρασε την άποψή του για όσα έγιναν στο Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Ντέμης: “Να τιμωρηθεί η υπαίτια ομάδα, αλλά οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο”

Ο Ντέμης Νικολαϊδης εξέφρασε την άποψή του για όσα έγιναν στο ΑτρόμητοςΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη Monday FC και τη Nova:

«Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Δεν έχω παει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν.

Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από την Σούπερ Λίγκ. Άρα τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά η όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει. Η διαφορά ήταν μεγάλη από οτι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Σούπερ Λίγκ δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα; Μπορεί να είναι και αλλού έτσι. Αν είναι έτσι για πολύ καιρό ο χλοοτάπητας αλλάζει, μπορεί να υπάρξει καθίζηση αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιος πρέπει να τα ελέγχει αυτά.

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 14.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση.

Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει το ντεντέκτιβ. Ότι λέει ο κανονισμός θα γίνει.

Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγάλη διαφορά. Το γκολ του Χάμες στην Τούμπα θα είχε μπει.

Σίγουρα fair-play αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί. Όπως με τον Ίβιτς και την περίπτωση του Γκαρσία ξαναλέω: Να τιμωρηθεί η υπαίτια ομάδα, αλλά οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Για να πάρεις τους τρεις πόντους πρέπει να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο. Από του πονηρού αν το πάρεις θα μπορούσε η ΑΕΚ να παίξει και αν το έχανε τότε να έκανε ένσταση.

Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται αυταπάγγελτα. Έλεγχοι από επιτροπή της Σούπερ Λίγκ σε όλα τα γήπεδα για τα πάντα όχι μόνο για τα δοκάρια.»

loading...
ΣΧΟΛΙΑ