ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Με δικηγόρο τον Κούγια ο Ατρόμητος για το ματς με την ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος θα εκπροσωπηθεί από τον Αλέξη Κούγια, στην υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ που δεν πραγματοποιήθηκε.

Με δικηγόρο τον Κούγια ο Ατρόμητος για το ματς με την ΑΕΚ

Στα δικαστήρια θα κριθεί η τύχη του αγώνα της… μεζούρας ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ, με την πλευρά του συλλόγου του Περιστερίου όπως αποκάλυψε το sdna.gr,  να εκπροσωπείται από τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια.

Στον Ατρόμητο θα επιδιώξουν να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας σε νέα ημερομηνία, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει σύντομη έκβαση για την τύχη του αγώνα, καθώς σε οποιαδήποτε απόφαση, η ηττημένη πλευρά θα διαλέξει το δρόμο.. της έφεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.