ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σε ένα εισιτήριο οι μάχες ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις Σαββατιάτικες μάχες των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών θα έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ερασιτέχνης θα εκδώσει κοινό εισιτήριο και για τα δύο ματς.

Παναθηναϊκός: Σε ένα εισιτήριο οι μάχες ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ

Τα δύο τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δίνουν σημαντικές «μάχες» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Αναλυτικότερα, το αντρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει τον Άθλο Ορεστιάδας στις 18:00 για την 14η αγωνιστική της Volley League.

Αργότερα, στις 21:15 τα «φίνα κορίτσια» υποδέχονται την ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το εισιτήριο για τις δύο αναμετρήσεις θα είναι κοινό και κοστίζει 10 ευρώ.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας το εισιτήριό τους εδώ

Υπενθυμίζουμε ότι δε θα διατίθενται εισιτήριο στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.