ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κόβαρ: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να είναι γεμάτη η έδρα μας στη ρεβάνς για να πάμε τελικό»

Για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη αλλά και για την ταπεινότητα που πρέπει να επιδείξουν στη ρεβανς οι πράσινοι μίλησε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, Γίρι Κόβαρ.

Κόβαρ: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να είναι γεμάτη η έδρα μας στη ρεβάνς για να πάμε τελικό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γίρι Κόβαρ:

Για την απουσία του Ερνάντες:

«Ειναι ενας παίκτης. Το βόλεϊ ειναι ομαδικό άθλημα. Ξέραμε πως θα ειναι πιο δύσκολο αλλα ειναι ομαδικό άθλημα. Θέλαμε να παλέψουμε. Δεν περίμενα πως θα κερδίσουμε με 3-1. Δεν έπαιξαν καλα και το 3-1 ειναι δίκαιο σκορ. »

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί:

«Είδατε τη πάθαμε από την Οριόν. Τίποτα δεν εχει τελειωσει, ειναι 50-50% και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί με τα πόδια στο έδαφος. »

Για τη ρεβάνς που έρχεται και τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάμε στον τελικό»

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

<script src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”></script> <glomex-player data-integration-id=”40599w16ki7mofmj” data-playlist-id=”v-cqclsvnxwpfd”> </glomex-player> <script type=”application/ld+json”> {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΣΦΠ – ΠΑΟ | Φινάλε- ‘θρίλερ’ και ηγετικός Κόβαρ “,”description”:”Το φινάλε- ‘θρίλερ’ και ο ηγετικός Κόβαρ “,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMi8wNy8yMC8yN18xMV82M2UyYjQxZjMwOTUwLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M31S”,”uploadDate”:”2023-02-07T20:15:31.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w16ki7mofmj&playlistId=v-cqclsvnxwpfd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”} </script>

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.