ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Κ19 του Παναθηναϊκού τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στην ισχυρή Πόρτο, με τη νικήτρια ομάδα να «σφραγίζει» το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» του Βαγγέλη Σάμιου με την καταπληκτική ως τώρα πορεία στο Youth League, με νίκη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κόντρα σε κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως είναι αυτά των Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Μίλαν.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ θα υπάρξει και τηλεοπτική μετάδοση Cosmote Sports 3 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Εισιτήρια για όσους το επιθυμούν να βρεθούν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθευτούν από το διαδίκτυο.

Ο Βαγγέλης Σάμιος πλην του Φρόκου, που έχει τεθεί νοκ αουτ λόγω της επέμβασης στους χιαστούς, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αυτοί είναι οι εξής: Παναγάκος, Κλίντμαν, Τσέβας, Σκαρλατίδης, Ζεϊμπέκης, Πιτσώτης, Φικάι, Προδρομίτης, Παυλάκης, Διαμαντής, Νικολετόπουλος, Λιατίφης, Καλοσκάμης, Σπαθάρης, Τσιάβος, Συμεωνίδης, Καλός, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Νταμπίζας, Βολάκης, Λαζάρης.