ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τσιάρτας: «Ο πατέρας μου ήταν Παναθηναϊκός, αλλά…» (vid)

Ο Βασίλης Τσιάρτας αποκάλυψε πως ο πατέρας του ήταν Παναθηναϊκός, μιλώντας για τα όσα έγιναν μετά την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με την Εθνική Δημιουργία.

Τσιάρτας: «Ο πατέρας μου ήταν Παναθηναϊκός, αλλά...» (vid)

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Τσιάρτας στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

«Επέλεξα ένα κόμμα με εκφράζει απόλυτα. Ναι με είχαν προσεγγίσει κι άλλα κόμματα, όπως από τον κ. Βελόπουλο και στελέχη της ΝΔ και από άλλα κόμματα μικρότερα, ακόμη και από το κόμμα του Κασιδιάρη, αλλά η επιλογή μου είναι συνειδητή, είναι πατριωτικό το κόμμα που επέλεξα, υπέρ των μεταρρυθμίσεων και με σεβασμό στους θεσμούς. Ασπάζεται την απόφαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με την οποία καταδικάζει ναζισμό».

Ο πατέρας μου με στήριξε και με βοήθησε στην καριέρα μου, ήταν αντικειμενικός, ήταν Παναθηναϊκός, εγώ σε ποια ομάδα έπαιξα μόνο… στην ΑΕΚ. Αναφορικά με αυτό που ανέβασα, είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μου. Σέβομαι και εκτιμώ τη μητέρα μου. Πείτε μου είμαι ομοφοβικός, που φασίστας και ρατσιστής… Απάντησα με την ανάρτησή μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...