ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωσε νέα συνεργασία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωσε νέα συνεργασία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία της με μια αμιγώς ελληνική εταιρεία-σταθμό στον χώρο της ανδρικής μόδας.

Το έμπειρο & καταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων PORTOBELLO’S, έχει αναλάβει την ένδυση της ομάδας μας εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ για τη σεζόν 2022-2023. Η εταιρεία PORTOBELLO’S παρέχει κοστούμια φτιαγμένα με το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτεχνίας στο προπονητικό επιτελείο και στο management της ομάδας μας, ενώ προσφέρει σε όλους τους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έκπτωση 10% σε όλο το δίκτυο της.*

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλυσίδα καταστημάτων ανδρικής μόδας PORTOBELLO’S, είναι μέλος της ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ ΑΒΕΕ. Αριθμεί 10 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, 2 εμπορικές επωνυμίες (το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα και το brand LES GENTS). Από το 1975, η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για κλασικό ή μοντέρνο ντύσιμο. Ανακαλύψτε την τέχνη του να ντύνεστε κομψά στα καταστήματα PORTOBELLO’S.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και τις επίσημες σελίδες των καταστημάτων PORTOBELLO’S στα social media:

eShop: https://www.portobellos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/portobellosofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/portobellosuomo/

#ForeverGentlemen

*αφορά συλλογές ρούχων έως και -40%, δεν ισχύει για παπούτσια και αξεσουάρ. »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.