ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Πονίτκα – Τότε κάνουν ντεμπούτο οι Αγραβάνης και Τόμας

Ο Πονίτκα έβγαλε μέρος του προγράμματος και ανεβάζει στροφές, με απώτερο σκοπό να είναι έτοιμος για το final - 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Πονίτκα  - Τότε κάνουν ντεμπούτο οι Αγραβάνης και Τόμας

Ανεβάζει στροφές ο Ματέους Πονίτκα και σήμερα μάλιστα έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Πονίτκα δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Βαλένθια και στόχος είναι να δώσει το παρών στο FINAL -8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ταυτόχρονα, ο Ράντονιτς δεν είχε κάποιο άλλο θέμα, με τους Ματ Τόμας και Δημήτρη Αγραβάνη να κάνουν ακόμα μία προπόνηση και να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Εξάλλου την Τρίτη (7/2) δηλώθηκε στην Euroleague ο Αμερικανός άσος, κάτι που θα συμβεί και με τον Έλληνα άσο στο επόμενο διάστημα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.