ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οριστικό: Αφαιρούνται τρεις βαθμοί!

Ομάδα της Super League Stoiximan κινδυνεύει με ποινή τριών βαθμών.

Οριστικό: Αφαιρούνται τρεις βαθμοί!

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Μπουκουβάλα Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.034 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 18.330 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 400 ευρώ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ, καθώς και της τελεσίδικης υπ’ αριθμ. 59/2022 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...