ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ομάδες από την Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία ήρθαν για να δουν τον Μπιλάλ» (Pic)

Σύμφωνα με τον πασίγνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ομάδες από την Γερμανία, την Γαλλία και την Ιταλία βρίσκονται στην Λεωφόρο για να δουν τον Μπιλάλ από κοντά.

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ομάδες από την Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία ήρθαν για να δουν τον Μπιλάλ» (Pic)

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπιλάλ, έχει κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων με τις τρομερές επιδόσεις του μέχρι τώρα στο Youth League.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γαλλικές, γερμανικές και ιταλικές ομάδες βρίσκονται στην Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον νεαρό φορ του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ρομάνο: «Ο Γαλλοαιγύπτιος επιθετικός Μπιλάλ, πρώτος σκόρερ του Youth League με 9 γκολ για τον Παναθηναϊκό — προσελκύει το ενδιαφέρον καθώς ομάδες από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία θα τον δουν από κοντά στο σημερινό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπιλάλ έχει επίσης πετύχει 38 γκολ σε 49 αγώνες για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.