ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της Super League: «Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα»

H Super League με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι οι αγώνες θα πρέπει να κρίνονται εντός αγωνιστικού χώρου.

Ανακοίνωση της Super League: «Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα»

Η ανακοίνωση της Super League:

«To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (στην οποία παρέστησαν τα 13 από τα 15 μέλη του – απουσίασαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο σωστός τρόπος μέτρησης των goal posts είναι αυτός που ορίζεται στον οικείο κανονισμό της FIFA, δηλαδή συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδος μέτρησης και κανένας άλλος τρόπος.

2) Είναι προφανής επιθυμία και προτίμηση όλων πως, για το καλό του ποδοσφαίρου, οι αγώνες θα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3) Εφεξής θα δoθεί οδηγία σε κάθε παρατηρητή και συντονιστή εγκατάστασης της Super League όπως, επιμελεία τους, στη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα (πρωινή σύσκεψη), εφόσον τίθεται θέμα από τη φιλοξενούμενη ομάδα, να λαμβάνει χώρα μέτρηση των διαστάσεων των goal posts με πιστοποιημένη μέθοδο (ειδική ράβδο μέτρησης που θα φέρει πιστοποίηση από τον επίσημο συνεργάτη της Super League για θέματα αγωνιστικών χώρων)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.