ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κατάθεση αστυνομικού στη δίκη του Άλκη: «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο»

Η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται με τον αστυνομικό που βρέθηκε στο σημείο να δίνει σήμερα κατάθεση.

Κατάθεση αστυνομικού στη δίκη του Άλκη: «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο»

Η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού τη νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 συνεχίζεται, μετά τις αρχικές καταθέσεις των δύο φίλων του 19χρονου, αλλά και των 12 κατηγορούμενων. Σήμερα (9/2) σειρά να καταθέσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης πήρε ο αστυνομικός, στα χέρια του οποίου ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο αστυνομικός, κλήθηκε να μεταβεί στο σημείο που έγινε το περιστατικό και συγκεκριμένα στην οδό Γαζή στην περιοχή του Χαριλάου/

Διαβάστε αναλυτικά όσα κατέθεσε εδώ

Χτυπάνε καμπάνες: Τι δείχνει για τη ΝΔ η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις Ευρωεκλογές
Χτυπάνε καμπάνες: Τι δείχνει για τη ΝΔ η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις Ευρωεκλογές 196.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.