ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ξεκίνησε η μεγάλη αλλαγή στο Netflix – Τι ανακοινώθηκε

Το Netflix φαίνεται πως αλλάζει...

Ξεκίνησε η μεγάλη αλλαγή στο Netflix - Τι ανακοινώθηκε

Πλέον κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά στο να πατάξει τους «τζαμπατζήδες» και να βγάλει χρήματα από μια τακτική που κάποτε την ενθάρρυνε δημόσια, την αναγνώρισε και αν μη τι άλλο προσέφερε στην τεράστια επιτυχία του.

Η δημοφιλέστερη streaming υπηρεσία του κόσμου ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης σελίδας της, πως προχωρά σε επέκταση του μέτρου σε τέσσερις νέες χώρες: Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία. Έτσι μας δίνεται και μια πρώτη γεύση του πόσο θα κοστίζει το κάθε έξτρα μέλος σε ευρώ.

Όπως αναφέρει το Netflix θα μπορείτε πλέον να «αγοράσετε ένα έξτρα μέλος» στον κύριο λογαριασμό σας με τις τιμές να διαμορφώνονται στα €3.99/ μήνα για την Πορτογαλία και στα €5.99 για την Ισπανία. Μένει να δούμε και πόσο θα κοστίζει το μέτρο αυτό για κάθε έξτρα λογαριασμό και στην Ελλάδα.

Σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει περισσότερο στους συνδρομητές του περί τίνος πρόκειται αλλά και να μετριάσει τον εκνευρισμό που επικρατεί, αναφέρει ότι «Γνωρίζουμε ότι έχει υπάρξει πολλή σύγχυση σχετικά με τον μοιρασμό του Netflix. Ένας λογαριασμός Netflix προορίζεται για ένα νοικοκυριό», ενώ λίγο παρακάτω λέει ότι σκοπός είναι «να δοθεί περισσότερος έλεγχος σε εσάς πάνω στον λογαριασμό σας».

Η αγορά έξτρα μελών στο “νοικοκυριό” του κάθε Netflix λογαριασμού θα γίνεται μόνο στα Standard και Premium πακέτα, όπου στο πρώτο θα επιτρέπεται η προσθήκη ενός έξτρα μέλους και στο δεύτερο ακόμη δύο έξτρα μέλη. Ο κάτοχος του λογαριασμού θα θέση μια κύρια τοποθεσία ως το “νοικοκυριό” του, κάτι που θα ορίζει ότι τα υπόλοιπα προφίλ που θα το χρησιμοποιούν θα πρέπει να είναι στην ίδια τοποθεσία με τον κάτοχο.

Εκπρόσωπος του Netflix έδωσε μια πιο καθαρή εικόνα του πώς θα λειτουργεί, μιλώντας στο THR.

Κάθε μέλος του “νοικοκυριού”/λογαριασμού θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Netflix του και όταν ταξιδεύει, χωρίς τη χρήση ειδικού κωδικού επιβεβαίωσης.

Το Netflix θα καθορίζει ποιος είναι στο νοικοκυριό και ποιος όχι, βασισμένο στο εάν μια συσκευή έχει μπει στο Wi-Fi της “κύριας τοποθεσίας” τουλάχιστον μια φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Εφόσον το Netflix εντοπίσει πως βρίσκονται εκτός νοικοκυριού τότε θα ειδοποιηθούν πως πρέπει είτε να δημιουργήσουν νέα ξεχωριστά accounts ή να βάλουν τον κάτοχο του λογαριασμού να τους προσθέσει ως έξτρα μέλη, με το ανάλογο αντίτιμο. Επομένως, ότι είχε διαρρεύσει πως θα υλοποιηθεί επιβεβαιώθηκε -πέραν των κωδικών επιβεβαίωσης.

Με αυτό το διάγραμμα το Netflix θα καθορίζει από εδώ κα πέρα πώς θα μοιράζονται οι λογαριασμοί:

Το σίγουρο είναι πως το σίριαλ αυτό δεν έχει τελειώσει και θα υπάρξει περαιτέρω σύγχυση και εκνευρισμός, όσο το μέτρο αυτό θα διατίθεται και σε άλλες χώρες.

squid game»." />

Πηγή: unboxholics.com

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.