ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σπουδαία κίνηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό θα αποστείλουν στους πληγέντες του σεισμού σε Τουρκία και Συρία είδη πρώτης ανάγκης.

Σπουδαία κίνηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός:  Στο πλευρό των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και έτσι στο πλαίσιο των εντός έδρας αναμετρήσεων με την Valencia Basket (10/2) και τον Προμηθέα Πάτρας (13/2) θα υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στη Θύρα 3 του ΟΑΚΑ όπου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, υπνόσακοι, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής για τους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, δήλωσε σχετικά πως: «Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί συντετριμμένος την τραγωδία που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στην Τουρκία και τη Συρία μετά τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου. Εκφράζουμε την οδύνη μας, τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες λαούς. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο πλευρό τους».

Λοιπά Σημεία Συγκέντρωσης

Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι, Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός (Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30-14:30, Τηλ: 210 5147300).

Επίσης, ο Ε.Ε.Σ, συγκεντρώνει ήδη οικονομική ενίσχυση για τους σεισμοπαθείς της γειτονικής χώρας.

Οι δωρεές γίνονται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα: EUROBANK Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013 IBAN: GR2602602400000300201205013 Ένδειξη: «Σεισμός».»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...