ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουτσικάρης: «Ανοίγουμε Κερκόπορτα, θα γίνουν προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα»

O Λεωνίδας Μπουτσικάρης, που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό σήμερα, έκανε λόγο για δόλο στην απόφαση για μη διεξαγωγή του Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Μπουτσικάρης: «Ανοίγουμε Κερκόπορτα, θα γίνουν προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης:

«Εμείς θα αναφερθούμε στο κανονιστικό κομμάτι που είναι το κύρος του αγώνα. Όσον αφορά την ουσία, έχουμε μια πλευρά που λέει θέλω να πάρω έναν αγώνα για 2,5 πόντους και άλλη μια που λέει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει δόλος. Και όντως αυτή η αντικανονικότητα εμπεριέχει δόλο. Πρέπει να αξιολογήσετε μια μέτρηση. Αναφέρθηκε σε αυτά ο κ. Κούγιας. Πρέπει να λάβετε τις πραγματικές συνθήκες. Είδαμε πρωτόγνωρα πράγματα. Είναι αμφίβολο αν ήταν ευθεία οι κάθετες οι γραμμές. Είδαμε πλάνα που είναι λυγισμένο το μέτρο. Και θα πρέπει να λάβετε και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ο διαιτητής επέλεξε να κρίνει με βάση το χειρότερο. Με μέσο όρο είναι λιγότερο του 0.8. Όλα τα άλλα περί χαντάκιων δεν τα έχει πει η ΑΕΚ στον διαιτητή. Άρα όλα όσα ακούσαμε σήμερα δεν τέθηκαν ποτέ υπόψιν του διαιτητή. Ο οποίος δεν έθεσε θέμα καν επικινδυνότητας. Δεν ανοίγουμε απλά τον ασκό του Αιόλου αλλά μια Κερκόπορτα. Φαντάζεστε αυτό που έγινε στο Περιστέρι να γίνει σε Λεωφόρο, Τούμπα και OPAP ARENA.
Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα. Θα κρίνεται ένας αγώνας επειδή ένας υπάλληλος έκανε λάθος 3 πόντους στο να κρατήσει μια γραμμή. Θα καθορίσει το πρωτάθλημα μας όχι ο Αραούχο, ο Σπόραρ και ο Χάμες αλλά ένας υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός», σημείωσε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βαγιάκος, δεύτερος δικηγόρος του Παναθηναϊκού: «Ποιος είναι ο λόγος που αναφέρει ο διαιτητής. Δεν αναφέρει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Αναφέρει ότι έκρινε τον αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για λανθασμένες διαστάσεις στη μια εστία. Ο διαιτητής είπε ότι δανείστηκε τη μεζούρα από ένα αστυνομικό άφαντο, ούτε ελέγχθηκε αν ήταν εντάξει η μεζούρα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.866 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ότι υπάρχει ένα εξόγκωμα στον αγωνιστικό χώρο, δεν περιορίζει το εμβαδόν του γηπέδου. Η αίσθηση μας είναι ότι πρέπει να εξετάσετε τον λόγο που αναφέρει ο διαιτητής και να κρίνετε αν οι ελάχιστες αποκλίσεις, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη διεξαγωγή του αγώνα. Αν σε ένα γήπεδο που είναι βαλτώδες, πάει και πατήσει ο τερματοφύλακας θα καθίσει. Τότε θα έχουμε αντικανονικότητα; Ο ένας πόντος είναι στα όρια του λάθους λοιπόν.

Θα πρέπει να κριθεί αν κατατέθηκε νόμιμα η ένσταση. Η ένσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Δεν αναφέρεται σε λόγο που αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.