ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Όλα για τη νίκη σε παιχνίδι κρίσιμο ενόψει της συνέχειας

«Μόνο νίκη», είναι το σύνθημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Άρη.

Παναθηναϊκός: Όλα για τη νίκη σε παιχνίδι κρίσιμο ενόψει της συνέχειας

«Μόνο νίκη», είναι το σύνθημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Άρη.

Οι «πράσινοι» φουλάρουν για το ματς της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και το… γύρισμα του κουμπιού! Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δε διανύει την καλύτερή της περίοδο, αγωνιστικά και πνευματικά, και ένα τρίποντο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ό, τι καλύτερη ενόψει της συνέχειας. Τόσο για τους πολύτιμους βαθμούς, όσο και για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη επί του Άρη και πάνω σε αυτό δουλεύουν τις τελευταίες ημέρες. Αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα σχέδια του Σέρβου προπονητή για την ενδεκάδα. Θεωρείται σχεδόν δεδομένη η παρουσία του Μαντσίνι ξανά στο βασικό σχήμα, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Κουρμπέλης μετά την τιμωρία του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...