ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ερωτηματικό τι θα γίνει με χαφ και μπακ στην 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως με τη Λαμία, δε θα πάρει αποτέλεσμα επί του Άρη και ανέλυσε τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Νικολογιάννης: «Ερωτηματικό τι θα γίνει με χαφ και μπακ στην 11άδα του Παναθηναϊκού»

Την εκτίμηση ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να βελτιώσει και την απόδοσή του. «Περιμένουμε να δούμε αν θα είναι όλοι καλά στη σημερινή προπόνηση. Ο Μάγκνουσον το πολύ-πολύ να είναι στην αποστολή ακόμα κι αν προπονηθεί. Περιμένουμε να δούμε αν ο Γιοβάνοβιτς θα πάει χωρίς καμία αλλαγή ή με μια-δύο αλλαγές στην 11άδα, που θα της δώσουν ισορροπία στο παιχνίδι. Ο Κλεϊνχέισλερ δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο, οπότε ή θα τον ξεκινήσει και θα τον βγάλει στο 55’-60’ ή θα έρθει από τον πάγκο. Να δούμε επίσης στον άξονα αν θα παίξουν ξανά Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ ή θα γίνει κάποια αλλαγή κι εκεί. Επίσης, μένει να δούμε αν θα ξεκινήσουν και πάλι στα μπακ Βαγιαννίδης και Πούχατς ή όχι. Αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως με την Λαμία, δεν θα πάρει αποτέλεσμα με τον Άρη. Όλοι ξέρουν τη σημασία του αγώνα και ότι πρέπει να πάρουν τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να έχει πιο κοντά τις γραμμές του για να μην δώσει ευκαιρίες στους «κίτρινους» και δεύτερον τις φάσεις που θα κάνει να τις αξιοποιήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.