ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα με Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό – Δεν παίζει με Βαλένθια

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Έλληνα σέντερ στο τριφύλλι, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από το σημερινό αγώνα

Πρόβλημα με Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό - Δεν παίζει με Βαλένθια

Και ξαφνικά συναγερμός στο τριφύλλι με τον Έλληνα σέντερ, που ένιωσε ενοχλήσεις στο πρόβλημα που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι και αυτομάτως τέθηκε εκτός αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Ο αρχηγός των πρασίνων αισθάνθηκε μια ενόχληση στον οπίσθιο μηνιαίο και μετά από απόφαση του ιατρικού τιμ, ο Μεγαρίτης σέντερ θα δει το ματς εκτός παρκέ.

Το ξαφνικό πρόβλημα του Παπαγιάννη έρχεται μια εβδομάδα πριν τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε τρομερό αναστάτωση καθώς κάθε πιθανό ρίσκο μπορεί να αποβεί καθοριστικό ενόψει συνέχειας.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

έτσι, κόντρα στην ομάδα της Βαλένθια ο Ντέγιαν Ράντονιτς μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Αρτούρας Γκουντάιτις για τη θέση 5, ενώ ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ουίλιαμς στη συγκεκριμένη θέση σε κατ εξαίρεση σχήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.