ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Εκτός αναμέτρησης και ο Ουόλτερς

Μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη, νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Παναθηναϊκό που χάνει και τον Νέιτ Ούολτερς από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό - Εκτός αναμέτρησης και ο Ουόλτερς

Νέο πρόβλημα με τον Νέιτ Ουόλτερς παρουσιάστηκε στον Παναθηναϊκό, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Πέρα από τον Γιώργο Παπαγιάννη που θα απουσιάσει λόγω ενοχλήσεων όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Αμερικανό γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Έτσι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς δεν θα έχει δύο πολύτιμες μονάδες στην αναμέτρηση κόντρα στην ισπανική ομάδα. Πέραν των δύο, εκτός αγώνα έχει τεθεί και ο Ματέους Πονίτκα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.