ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Χτίζει σερί και ψυχολογία με τον Άθλο Ορεστιάδας πριν την ευρωπαϊκή ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 18:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Άθλο Ορεστιάδας για την 14η αγωνιστική της Volley League.

Παναθηναϊκός:  Χτίζει σερί και ψυχολογία με τον Άθλο Ορεστιάδας πριν την ευρωπαϊκή ρεβάνς

Την νίκη που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cupp αλλά και βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του θα επιδιώξει να πάρει σήμερα στις 18:00 o Παναθηναϊκός κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας για την 14η αγωνιστική της Volley League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από το μεγάλο «διπλό» στο Ρέντη ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τον Φοίνικα στη Σύρο και πλέον βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς μετρώντας 10 νίκες και 3 ήττες.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Φερνάντο Ερνάντες ώστε να τον προφυλάξει για τη ρεβάνς της Τετάρτης το οποίο θεωρείται από πολλούς ως τελικός πριν τον τελικό!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός έκανε… Άθλο να νικήσει στην Ορεστιάδα καθώς μετά από ένα κακό ομολογουμένως ματς επικράτησε 3-2 σετ

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωστόπουλος δήλωσε: «Στο επερχόμενο ματς για το πρωτάθλημα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι αποφασιστικοί και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα απέναντι στην πολύ ανταγωνιστική ομάδα της Ορεστιάδας! Μαζί με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πλάι μας να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...