ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ανανεώνει ο Κουρμπέλης»

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

«Ανανεώνει ο Κουρμπέλης»

Τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ανανεώσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Όπως αναφέρει εφημερίδα η διοίκηση του τριφυλλιού έχει κάνει την κατάλληλη προεργασία και η ανανέωση με τον αρχηγό μοιάζει πολύ πιθανή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Livesport:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η προφορική συμφωνία με τον Αϊτόρ κλείνει άλλη μια μεγάλη εκκρεμότητα, την τρίτη από τις ανανεώσεις, μετά από εκείνες του Ρουμπέν Πέρεθ και του Μπαρτ Σενκεφελντ. Η πιο σημαντική και επόμενη που παίρνει σειρά, είναι η παραμονή του Κουρμπέλη. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει κάνει προεργασία με τον αρχηγό και οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Δεν πρόκειται να τελειωμένη υπόθεση, αφού υπάρχουν διαφορές που πρέπει να καλυφθούν. Ωστόσο, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο διεθνής χαφ δεν εκφράζει τάσεις φυγής και προτιμα΄να παραμείνει στο «Γ.Καλαφάτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.