ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολο απόγευμα απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας και τώρα… Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να πιεστεί επικράτησε με 3-0 σετ του Άθλου Ορεστιάδας και τώρα στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Εύκολο απόγευμα απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας και τώρα... Ολυμπιακός!

Οι «πράσινοι» που αγωνίστηκαν και σήμερα χωρίς τον Ερνάντεζ κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και πλέον κοιτάζουν το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης (15/2) κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup.

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με καμία ομάδα να μη μπορεί να ξεφύγει μέχρι το +5 του Παναθηναϊκού (24-19). Ο Άθλος Ορεστιάδας κατάφερε να σβήσει τρία set ball αλλά τελικά ο Φράγκος έκανε το 25-22 για το προβάδισμα (1-0).

Στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» μπήκε πιο δυναμικά (5-1) και συνέχισε να είναι μπροστά (16-11), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν ξανά στο ματς και μείωσαν στο -2 (20-18). Οι «πράσινοι» όμως δεν άφησαν περιθώρια και πήραν και αυτό το σετ 25-22 (2-0).

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός «έχτισε» από νωρίς διαφορά (8-3) την οποία διατήρησε μέχρι και το τέλος (25-16).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ακόμη ένα παιχνίδι που όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν καλά. Ο Άθλος όντως κυνηγάει τον κάθε πόντο, παίζει καλά και οργανωμένα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και έτσι το αντιμετωπίζουμε».

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» Γίρι Κόβαρ ανέφερε: «Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως και να μη χάσουμε πολύ ενέργεια γιατί έχουμε και το ματς της Τετάρτης. Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά και πλέον η προσοχή μας είναι στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.