ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλό… αφύπνισης αναζητά ο Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης»

Ένα μεγάλο «διπλό» ψυχολογίας ψάχνει απόψε (20:00, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στο «Κλ. Βικελίδης» τον Άρη για την 22η αγωνιστική της Super League.

Διπλό... αφύπνισης αναζητά ο Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης»

Οι «πράσινοι» την περασμένη αγωνιστική επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στη Λαμία που ήταν και το ζητούμενο, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό που ψάχνει το «τριφύλλι» είναι μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα με πειστική εμφάνιση, που θα αποδείξει ότι σταδιακά επανέρχεται η αγωνιστική σταθερότητα σε καλό επίπεδο την οποία έδειξε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Χόρντουρ Μάγκνουσον, που είναι η μοναδική απουσία, μαζί φυσικά με τους Κανταλαπιέδρα, Τρουιγιέ και Φρόκου, που δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από τη μεριά του ο Άρης, μετά την αποχώρηση του Άλαν Πάρντιου, θα έχει στον πάγκο του τον Τόλη Τερζή με σκοπό φυσικά να επιστρέψει στις νίκες, αφού οι «κίτρινοι» έχουν χάσει έδαφος, όντας στην 6η θέση της βαθμολογίας. Εκτός αποστολής για τον Άρη είναι οι Μπράμπετς και Ντουκουρέ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Μπρινιόλι στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (ή Χουάνκαρ). Οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρντ θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τον Κλεϊνχέσιλερ να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Μαντσίνι στο δεξί και τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

Ο 39χρονος, Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Ο Δανός ρέφερι, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντένις Βόλενμπεργκ και Όλε Κρονλίκε, 4ος θα είναι ο Βεργέτης και στο VAR θα καθίσουν οι Σάντι Πούτρος με τον Θ. Μωυσιάδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.