ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Γιώργος Καρλαύτης: Από την Αθήνα και τη Θύρα 13 στις ΗΠΑ και διεκδικητής του Super Bowl! (Pics, Vid)

Ποιος είναι ο Γιώργος Καρλαύτης που σηκώνει ψηλά την «πράσινη» σημαία στις ΗΠΑ και δηλώνει οπαδός της Θύρας 13.

Γιώργος Καρλαύτης: Από την Αθήνα και τη Θύρα 13 στις ΗΠΑ και διεκδικητής του Super Bowl! (Pics, Vid)

Πολύς κόσμος δεν τον γνωρίζει, ωστόσο ο μικρός Γιώργος για να φτάσει στις ΗΠΑ και στα συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, πέρασε από πολλά κύματα και σίγουρα όχι εύκολα.

Είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του αξέχαστου Μαθιού. Ο Μαθιός Καρλαύτης που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2014, ήταν έφορος στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού.

Όσοι τον γνώριζαν, είχαν και έχουν να πουν τα καλύτερα για έναν άνθρωπο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το συγκεκριμένο τμήμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έτρεχε από το πρωί ως το βράδυ για τα πάντα γύρω από το αγαπημένο του «τριφύλλι» και αναμφίβολα είχε να προσφέρει πάρα πολλά.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ξαφνικός του χαμός στις 04 Ιουνίου του 2014, προκάλεσε ένα μεγάλο σοκ, τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην οικογένειά του. Ο Μαθιός ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και ήταν Αναπλ. Καθηγητής στο ΕΜΠ.

Αμέσως μετά τον θάνατό του, η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του, μετανάστευσαν στις ΗΠΑ, με τον νεαρό Γιώργο να έχει την πρώτη του επαφή με το αμερικανικό φούτμπολ. Όσο ήταν στην Ελλάδα, ο νεαρός Γιώργος δραστηριοποιήθηκε σε πολλά αθλήματα, αλλά και στο αγαπημένο πόλο του πατέρα του.

Στις ΗΠΑ, έφτιαξε γρήγορα το όνομά του, με τους προπονητές του να λένε τα καλύτερα για ένα παιδί που ήταν γεμάτο απορίες για το άθλημα από το πιο βασικά μέχρι το πιο πολύπλοκα.

Κάπως έτσι, αναδύθηκε και έφτιαξε μια αξιομνημόνευτη καριέρα με αποκορύφωμα όλων το Νο.30 στο Draft. Πλέον, ο Γιώργος που έχει μεγαλώσει με την ελληνική παράδοση και δεν ξεχνά σε κάθε του βήμα τον Παναθηναϊκό, θα έχει σπουδαία ευκαιρία να κατακτήσει το περίφημο τουρνουά Super Bowl, με την ομάδα του, να αντιμετωπίζει τους Philadelphia Eagles.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιώργος ρωτήθηκε για την Ελλάδα, την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να παίρνει πολλά views.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.