ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Σήμερα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για τα καλά και… γυρνάει το κουμπί»!

Πως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης, το μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη.

Νικολογιάννης: «Σήμερα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για τα καλά και… γυρνάει το κουμπί»!

Για μια τεράστια νίκη, την οποία, όπως τόνισε, «αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει, τελικά, το πρωτάθλημα, θα τη βάλουμε μέσα στις πιο σημαντικές της χρονιάς», έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας το σπουδαίο «διπλό» επί του Άρη (1-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι «σήμερα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για τα καλά. Είχε τα άντερα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μία δύσκολη έδρα, να πάρει ολόκληρο το παιχνίδι. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 25λεπτο, στο υπόλοιπο διάστημα, είναι κυρίαρχος. Για μένα είναι νίκη που… γυρνάει το κουμπί».

Σχολίασε ακόμη την εμφάνιση του Ιωαννίδη και την κίνησή του στο γκολ του Μαντσίνι, λέγοντας: «Αν ήταν ξένος, θα λέγαμε τι παικτάρα είναι αυτή. Κάνει κίνηση φτασμένου φορ»! Για τον Μαντσίνι, εξάλλου, υπογράμμισε πως ήταν εκπληκτικός, ενώ και ο Ρούμπεν, πρόσθεσε, έχει κάνει μετά από καιρό πολύ καλό παιχνίδι.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.512 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.